– Jeg er meget godt fornøyd med årets messe, sier messegeneral Gunnar Glavin Nybø,

Bygg Reis Deg-sjefen: Storfornøyd med årets messe

Bygg Reis Deg 2017 er nå over. – Vi er meget godt fornøyd med årets messe, sier en glad Gunnar Glavin Nybø, adm. dir. i Bygg Reis Deg AS.

 Totalt besøkte 42.535 personer messen i år – mot 41.359 i 2015.

- Det har vært en økning i besøkstall og vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra både besøkende og utstillere. Det har vært svært høy kvalitet på utstillingen og det har vært mye aktivitet fra morgen til kveld, sier Nybø.

Han bruke selv den siste messedagen til å snakke med veldig mange av utstillerne i hallene på varemessen.

- Det var en veldig hyggelig runde. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger fra utstillere som har hatt stort utbytte av messen. At utstillerne er fornøyde er det aller viktigste for oss, sier Nybø.

I forkant av messen hadde man et mål om å trekke 45.000 besøkende, men Nybø er likevel godt fornøyd med at man opplevde en økning fra messen for to år siden.

- Spesielt om vi setter dette opp mot en enda sterkere dreining mot proffsegmentet, mener vi dette er gode tall. Vi hadde en økning for alle dager unntatt lørdag, som tradisjonelt har vært den store dagen for privatkundene, legger Nybø til. Lørdag besøkte 8.367 personer messen mot 9.006 for to år siden.

Han er også fornøyd med Det norske byggemøte, som trakk mange tilhørere fra store deler av næringen.

Nybø peker i tillegg på at kvaliteten på utstillingene har vært meget god.

- Det er tydelig at utstillerne har lagt ned store ressurser på årets messe. Vi har inntrykk av at de har kommet tidligere i gang med planleggingen enn tidligere messer, noe som har materialisert seg i enda bedre utstillinger. I tillegg har man mobilisert gjennom å invitere kunder og samarbeidspartnere til messen, slik at kvaliteten på de besøkende har meget høy, mener han.

- Vi ønsker å takke alle som har bidratt til at Bygg Reis Deg har blitt byggenæringens viktigste møteplass, sier Nybø, som allerede er godt i gang med planleggingen av neste messe, som går av stabelen 16. til 19. oktober 2019.