Lars Erik Ekeberg (fra venstre), Trond Laurits Leirvik, Britt Eidnes, Jim Normann Johansen og Håvard Tande hos Icopal.

Icopal og Moniér for fulle seil på Bygg Reis Deg

Med både Icopal og Braas Moniér inn under samme amerikanske eiere, har begge selskaper gjort seg fortjent til sine transatlantiske røde bukser.

Standard Industries-datterselskapet GAF kjøpte i løpet av fjoråret opp først Icopal og så Braas Moniér. Begge merkevarer beholdes som før, men er nå under samlet ledelse i Norge. Under Bygg Reis Deg har de adskilte stands, men understreker samtidig at de er i samme båt.

Jakkene er Icopal-blå, og buksene er Moniér-røde.

Thore Henrik Pedersen i Moniér.

– Vi har fått mye oppmerksomhet for hvordan vi går kledd på messen, og vi får også mye positiv tilbakemelding på at vi viser frem så mange produkter, forteller Thore Henrik Pedersen i Moniér.

Mest oppmerksomhet har Monieés integrerte solcelleløsning fått. Skråtakleverandøren håper å slippe den splitter nye løsningen for salg i løpet av 2018.

– Den vi har her, er bare en teaser, men folk er fryktelig interesserte. Det blir naturlig at vi jobber videre sammen med Icopal når vi går videre med dette, sier han, og understreker at Moniér er godt fornøyd med responsen under byggevaremessen.

Icopal-distriktssjefer Lars Erik Ekeberg og Jim Normann Johansen forteller at de også er svært fornøyde med oppmerksomheten de har fått på sin stand.

– Det har vært utrolig bra besøk fra proffene, selv om vi regner med at det blir flere private i dag, sier Johansen.