Markedssjef Eva Skinner i Brokk AB, er sammen med Brokk-sjefen i Norge, Dag-Helge Andresen tilfreds med kundeinteressen for Brokks demodager i Oslo.

Brokk på demotur

Brokks nordiske demotur har hatt godt kundeoppmøte ved Vestli i Oslo.

Fredag ettermiddag avsluttet de i Oslo, før ferden går videre til Gøteborg tirsdag førstkommende uke.

–Etter demoen der, reiser vi til København hvor vi er på plass torsdag og fredag neste uke, og så avslutter vi Brokk Norden Demotur den 5. oktober med utstilling utenfor Helsingfors sammen med partnerne våre, sier Eva Skinner, markedssjef i Brokk AB til Byggeindustrien.

Rivningsroboter

I Oslo har Brokk vist frem fem maskiner av typen fjernstyrte rivningsroboter, den minste og letteste på 500 kilo.

–Det er en Brokk 60, som er utstyrt med en hydraulisk hammer fra Atlas Copco. Ellers har vi hatt demonstrasjon av Brokk 110, en ettonner med en TE 100 drill fra den amerikanske produsenten TEI. Vi har også vist kundene en Brokk 120, som er utstyrt med stålsaksen MC200 fra tyske Darda. Dette er den minste maskinen vår som går på diesel. De andre maskinene er drevet elektrisk, sier Skinner.

For øvrig har den svenske produsenten hatt med Brokk 280 på turen, for anledningen utstyrt med splitteren C20 fra Darda, samt en Brokk 500 utstyrt med Atlas Copco-hammeren SB702.

–Godt oppmøte

–Vi har hatt et godt oppmøte av kunder som ønsker å se utvalget vårt, og som dessuten får testet maskinene i praksis. Vi forteller også om hva slags utstyr de ulike maskinene kan leveres med, sier Skinner.

Daglig leder Dag-Helge Andresen i Brokk Norge AS, synes også at interessen for demodagene i Oslo har vært bra.

–Vi har hatt god oppslutning både torsdag og fredag. Dessuten har vi inngått noen kontrakter som fortrinnsvis dreier seg om verktøy, sier Andresen til Byggeindustrien.