Ingvild Skaug

Structor etablerer seg i Tønsberg

1. juni etablerer Structor et nytt selskap i Tønsberg. Ingvild Skaug går inn som leder og partner i selskapet. 

Skaug er utdannet sivilingeniør og har mer enn 20 års erfaring fra prosjektering og ledelse av samferdselsprosjekter. Hun er i ferd med å fullføre en «Master of Technology Management (MTM) – NTNU/NHH» som er et lederutviklingsprogram med vekt på teknologidrevet innovasjon.

Hun har tidligere jobbet i Asplan Viak AS, Statens vegvesen Region sør og kommer nå fra stillingen som seksjonsleder i Rambøll AS i Tønsberg, heter det i en melding fra Structor.

Fra 1. august starter ytterligere to partnere i selskapet, Andreas Pedersen og Kim-Andrè Stensen. De har begge mer enn 10 års erfaring fra samferdsel og kommer fra Rambøll AS i Tønsberg.

- Jeg gleder meg til å starte opp som leder av et nytt Structor-selskap, sier Skaug. 

- Jeg er veldig fornøyd med å ha fått inn et sterkt team i Structor Tønsberg. Vi ser store synergier med de etablerte Structor-selskapene som jobber innen de samme forretningsområdene. Vårt mål er å utvide i Tønsberg med kompetanse også innen VA og tekniske installasjoner. Alle partnerne har den kompetanse og de holdninger som vi er ute etter i en virksomhet som representerer noe nytt, sier Jan Ove Holmen i Structor Holding.

Totalt har Structor i dag en tverrfaglig virksomhet med driftsselskaper i Lillehammer, Bergen, Oslo, Fredrikstad og Tønsberg, og er til sammen over 60 ansatte.