Thomas Støkken blir ny adm. dir. i Løvenskiold Handel. Foto: Circle K

Thomas Støkken ny adm. dir. i Løvenskiold Handel

Thomas Støkken (48) er ansatt som ny administrerende direktør i Løvenskiold Handel AS. 

- Støkken er utdannet siviløkonom ved Universitetet i Nürnberg, Tyskland og har lang og variert erfaring fra ledende stillinger i flere store norske selskaper, sier konsernsjef Carl Otto Løvenskiold i Løvenskiold-Vækerø AS.

Han kommer fra stillingen som Senior Vice President & Country Manager i Circle K (tidligere Statoil Fuel & Retail) med ansvar for den norske virksomheten som omfatter 470 stasjoner og automatanlegg. Han har vært ansatt i Circle K siden 2010, og har i denne perioden også hatt ansvar for Sales & Operations i åtte land, samt Strategy & Business Development.

I perioden 2004 – 2010 var Thomas Støkken ansatt i Posten Norge i flere ledende stillinger med ansvar for Bring Mail, strategi, bedriftsoppkjøp samt interne utviklings- og forbedringsprosjekter. I perioden 1995-2004 var han ansatt i Arthur Andersen, Rieber & Søn samt Start-Fondet.

- Løvenskiold Handel AS har i dag en ledende posisjon i norsk byggevarehandel og jeg ser frem til en fortsatt spennende utvikling med Thomas Støkken som administrerende direktør, legger Løvenskiold til.

Støkken vil tiltre stillingen 1. august 2017.  

Tidligere leder Karen Kvalevåg valgte mot slutten av fjoråret å forlate Løvenskiold Handel og Carl Otto Løvenskiold trådte da inn som leder for selskapet.