– Responsen på nettskolen er økende, sier leder for HMS og Entreprenørskolen Lene Jønsson i EBA. Foto: Svanhild Blakstad

God respons på byggenæringens nettskole

Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg (EBA) melder om god interesse rundt Byggenæringens nettskole, som tilbyr nettkurs innen bygg- og anleggsnæringen.

– Responsen på nettskolen er stadig økende. Det er tydelig at flere begynner å bli kjent med tilbudet, og muligheten dette gir, sier leder for HMS og Entreprenørskolen Lene Jønsson.

De har en rekke kurs på planen, og er nå ute med flere nye kurs.

– Blant annet er vi nå klare med et nytt stillaskurs, påpeker Jønsson. Dette er stillaskurs del 2. I tillegg er de klare med kursene dokumentert sikkerhetsopplæring: asfaltutstyr, energikrav i byggteknisk forskrift og bygningsfysikk – uavhengig kontroll.

Kurset om energikrav i byggteknisk forskrift er et samarbeid mellom EBA og Lavenergiprogrammet, mens FBA (Faggruppen for bygg og anlegg) står bak kurset bygningsfysikk.

- Når det gjelder kurset dokumentert sikkerhetsopplæring: asfaltutstyr, så er dette et kurs vi har laget i samarbeid med Veidekke Industri. Vi vet at flere av våre medlemmer ønsker å ta i bruk dette kurset, særlig de virksomhetene som har betydelig aktivitet innen asfalt, sier Jønsson.