Tresfjordbrua. Foto: Jan Eldegard Hjelle.

Snart klart for FABEKO-konferansen på Gardermoen

FABEKO-konferansen er et fast møtepunkt for alle som jobber med fabrikkbetong i Norge og i år er det 47. gang denne sentrale delen av byggebransjen møtes. 

Årets arrangement er lagt til Radisson Blu Airport Hotell, Gardermoen 31. mars - rett i etterkant av Byggedagene i Oslo.

Det er et bredt sammensatt program som spenner fra Per Anders Nordengens kåseri med humor og alvor om godt liv på jobbenog privat via Prognosesenterets Bjørn Erik Øyes synspunkter og fremtidsbriller til en hovedbolk om bærekraftig bygging med betong.

I den siste programdelen vil deltakerne lære mer om alternative bindemidler i betong, markedets forventninger til miljødokumentasjon og resultatene fra Miljødirektoratets tilsynsaksjon på betongfabrikker. Odd Olaf Schei fra Bellonapresenterer utslippsfrie byggeplasser og hvilke muligheter og utfordringer dette skaper for betongprodusenten.

Til slutt vil FABEKOs Jan Eldegard Hjelle gi sitt syn på en betong i bevegelse mot framtiden og utfordre deltagerne på spørsmål som hvilken vei de vil gå. 

Målet med årets FABEKO-konferanse er å gi deltagerne en solid grunnmur de kan benytte for å bygge videre på bedriftenes strategi for framtiden, sier Hjelle.

Konferansen avsluttes med en festmiddag med utdeling av prisen for Årets Betongstasjon – og noen overraskelser.