Trond Bøhlerengen fra SINTEF Byggforsk var invitert for å snakke om TEK17.

Byggmakker Gravdal opplevde stor interesse rundt fagsamling i Bergen

Nylig gjennomførte Byggmakker Proff Gravdal en fagsamling i Bergen hvor tema for dagen var revidert TEK – og interessen for arrangementet var meget god.

– Vi gjennomførte et tilsvarende arrangement i 2016 med stor suksess. Tilbakemeldingen fra flere kunder den gang var at de ønsket enda mer og utdypende informasjon og mulighet for dialog med leverandørene. I år gjorde vi samlingen enda større, med flere leverandører, over flere timer og en hyggelig avslutning for utveksling av erfaringer. Vi hadde en begrensning på 130 deltakere til dette arrangementet, og også i år var plassene oppfylt kort tid etter invitasjon og det er tydelig at dette er et område som mange av proffene ønsker å vite mer om, sier Øyvind Berg, salgssjef i Byggmakker Proff Gravdal

Til samlingen ble også Trond Bøhlerengen fra SINTEF Byggforsk invitert for å forelese om TEK17. Han informerte om de viktigste endringene som er kommet og hva det betyr for konstruksjonen.

– Våre leverandører informerte i grupper om hvilke løsninger de kan tilby for å bygge konstruksjon i henhold til nye krav på en rasjonell og tidseffektiv måte. Engasjementet fra kundene var svært stort og tilbakemeldingene fra både kunder og leverandører er veldig positive. Kompetanseheving for ansatte og kunder hos Byggmakker Proff Gravdal er et viktig satsningsområde og dette arrangementet bygger oppunder dette, legger Berg til.

Dagen ble gjennomført på SAS hotellet Bryggen.