- Samarbeid med andre aktører er nøkkelen til vår suksess, sier konsernsjef Oddvar Haugen. Her sammen med boligkonsulent Gunn-Sofie Mengkrog ved Strandvegen Panorama, et samarbeidsprosjekt med Multibygg i Brumunddal.

Vekst for Nordbolig

Gjennom sommeren og høsten 2016 har Nordbolig ca. 215 nye boenheter ute for salg og under oppføring.

 – Dette gir et samlet potensielt salg på ca. 720 mill. som skal bygges de neste årene. Av dette beløpet utgjør ca. 155 mill. samarbeidsprosjekter med andre aktører. Samarbeid med andre aktører er nøkkelen til vår suksess, sier konsernsjef Oddvar Haugen.

Nordbolig har hatt en jevn vekst siden 2010.
– Vi har en tomtebank på ca. 700 boenheter på egne tomter, samt ca. 160 enheter i samarbeid med andre aktører. Her har selskapet sikret seg en omsetning på ca 2,5 milliarder kroner de neste årene og fremtiden har aldri sett lysere ut, sier Haugen.

Hauge mener at det er gjennom samarbeid med utbyggere som blant annet Backe-gruppen, Multi-Bygg og Øyer kommune at selskapet har skapt nye muligheter og fått ny kompetanse.

– Samarbeid har derfor vært, og er et viktig strategisk grep vi vil fortsette med i årene fremover, understreker Haugen.

Nordbolig selger og bygger boliger i områdene Hedmark, Oppland og Romerike.