- Vi er godt fornøyd med resultatet, sier direktør for markedskommunikasjon, Kjell Kvarekvål. Foto: Svanhild Blakstad

Økt omsetning for JM

JM Norge oppnådde en solid økning i inntekter fra boligbygging og entreprenørvirksomheten i tredje kvartal.

I perioden fra juli til og med september oppnådde den norske delen av det svenske boligutviklingsselskapet inntekter på 754 millioner svenske kroner, opp fra 572 millioner kroner i samme periode i fjor. Dermed har JM i Norge hatt inntekter de første ni måneder i år på 2.241 millioner kroner, mot 1.903 millioner i samme periode i fjor.

- Vi er godt fornøyd med resultatet og gleder oss over at resultatene oppnås gjennom kvalitetsarbeid, noe som igjen gir fornøyde kunder. Vi har tro på stabil utvikling videre, sier direktør for markedskommunikasjon, Kjell Kvarekvål.

JM Norges driftsresultat økte også i tredje kvartal. 62 millioner svenske kroner ble oppnådd, mot 49 millioner i samme kvartal i fjor. Driftsmarginen i årets ni første måneder er 7,1 prosent, opp fra 6,9 posent i samme ni-måneders periode i fjor.

JM Norge solgte 232 boliger, og 219 boliger ble påbegynt i kvartalet. 15 av disse var eneboliger, mens resten er leiligheter. Selskapet hadde ved utgangen av september 1.252 boliger under bygging i Norge.

JM har en rekke pågående prosjekter og det er blant annet prosjektet Løkkehagen på Løren i Oslo som har bidratt med godt salg.

- Salget av leilighetene i hus A, B, C og D gått over all forventning. Sameie 1 er utsolgt og byggingen er startet. Sameie 2 – Hus A og B er nå i salg, legger Kvarekvål til.

For JM-konsernet ble inntektene 3.729 millioner svenske kroner i tredje kvartal, opp fra 3.256 i tredje kvartal i fjor, mens driftsresultatet ble 510 millioner mot 366 i samme periode i fjor. Konsernet har virksomhet i Sverige, Danmark og Finland i tillegg til Norge. Virksomheten i Belgia er avviklet i kvartalet.