Jens Kroepelien til Probea

Jens Kroepelien begynner i Probea. Han kommer fra Insenti AS og før det Holte Consulting AS hvor han var partner.

- Som et ledd i Probeas videre utvikling, vil tidligfase være et satsingsområde, og vi er derfor veldig glade for å ha hentet inn Jens Kroepelien med sin solide prosjektledererfaring og spisskompetanse på usikkerhetsanalyse og kvalitetssikring av eiendomsinvesteringer, sier adm. direktør Øystein E. Johansen i Probea i en pressemelding.

De har i den senere tid vunnet en rekke store og viktige avtaler. Blant annet kan nevnes ledelsen av Nye Royal Christiania Hotel, byggeledelsen av nytt Nasjonalmuseum og rammeavtaler med Oslo Sporveier, Statsbygg, Bærum kommune, BTV og Statens vegvesen. Foruten disse
avtalene har selskapet også prosjektledelsen av Fornebuporten, samt byggeledelsen av E134
Damåsen-Saggrenda for Statens vegvesen med en totalkostnad på 4,2 milliarder kroner.

– Probea har startet et langsiktig og systematisk arbeid med å bygge bransjens mest attraktive prosjektlederselskap. Selskapet har i dag ledelsen av noen av de mest spennende prosjektene i privat og offentlig sektor, og med fokus på kompetanse, kvalitet og kulturbygging skal vi sikre gjennomføringen av våre kunders prosjekter på aller beste måte. Jeg ser frem til å være med på den videre utviklingen av PROBEA, sier Jens Kroepelien.