Laboratoriesjef Kjetil Vedholm er fornøyd med at Brekke & Strands svenske datterselskap nylig ble godkjent av SWEDAC som akkreditert testlaboratorium i henhold til ISO 17025.

Brekke & Strand godkjent av SWEDAC

Brekke & Strand kan nå tilby det norske markedet akkrediterte måletjenester via sitt heleide svenske datterselskap som nylig ble godkjent av SWEDAC.

Brekke & Strand Akustikk AS og Akustik AB er spesialistbedrifter med akustikk, støy og vibrasjoner som kompetanseområder. Selskapet har konsulenter i både Oslo, Trondheim, Kristiansand og Göteborg i Sverige.

Ifølge en pressemelding ble det svenske datterselskapet nylig godkjent av SWEDAC som akkreditert testlaboratorium. SWEDAC er et nasjonalt akkrediteringsorgan for Sverige og innebærer blant annet at myndighetene akkrediterer og kontrollerer laboratorier, sertifiseringsorganer og kontrollorganer ifølge internasjonale standarder og regelverk.

For å bli akkreditert testes kompetanse, rutiner og metoder slik at alle kvalitetskrav oppfylles ifølge en standard. Deretter kontrollerer SWEDAC regelmessig at bedriften fortsetter å leve opp til kravene.

- Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder trygghet i valget av leverandør via det kvalitetsstempelet av vår virksomhet som akkrediteringen innebærer. I tillegg til akkrediteringen er vi også fortsatt sertifiserte av tredjepart med hensyn til vår kvalitets-, miljø- og arbeidsmiljøstyring, sier Jimmy Diamandopoulos, daglig leder i Brekke & Strand Akustik AB.