- Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Lars Petter inn som leder og partner i Structor Fredrikstad, sier Jan Ove Holmen som bygger opp Structor i Norge.

Structor ekspanderer videre

Lars Petter Lauritzen, som kommer fra stillingen som leder for Rambøll Østfold, er ansatt som daglig leder i Structor Fredrikstad fra 1. september. 

Han har mer enn 30 års erfaring fra bygg og anleggsbransjen, (spesielt innen tekniske systemer elektro/VVS).

- Lauritzen har i hele sin yrkeskarriere jobbet innenfor teknisk rådgivning og de siste 11 årene i forskjellige lederposisjoner i ulike rådgivende ingeniørselskaper. Han har med sin brede erfaring stor kompetanse i alle faser i et prosjekt og har erfaring fra prosjekteringsledelse i mange ulike typer bygg og anlegg, heter det i en melding fra selskapet. 


- Jeg synes det er meget spennende å starte opp som partner i en ny virksomhet i Fredrikstad i regi av Structor. Dette skal bli et spesialistselskap med en effektiv organisasjon, enkle administrative systemer, enkel rapportering og raske beslutninger. Jeg liker spesielt måten Structor organiseres på uten sjefshierarkier. Fjerde generasjons ledelse, eller kvalitetsledelse som det også kalles. I motsetning til målstyring har kvalitetsledelse direkte fokus på tillit, dialog og medbestemmelse/partnerskap. Kvalitetsledelse tar utgangspunkt i kvaliteten på produktet og at denne skal være så høy som mulig. Grunntanken i kvalitetsledelse er at toppkompetente medarbeidere i stor grad skal lede seg selv, sier Lauritzen.

- Dette skal gi medarbeidere og kunder det lille selskapets fordeler i form av smidighet og korte beslutningsveier og samtidig tilgang til hele Structor-gruppens samlede kompetanse og ressurser, sier han.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Lars Petter inn som leder og partner i Structor Fredrikstad, sier Jan Ove Holmen som bygger opp Structor i Norge.

- Han representerer en spisskompetanse som Structor ønsker å være kjent for. Han besitter også de holdninger vi er ute etter i en virksomhet som representerer noe nytt, legger Holmen til.

Structor Fredrikstad vil i starten ha fokus på tekniske systemer, men vil senere utvide virksomheten med flere tverrfaglige områder.

- Vi håper å kunne knytte til oss flere gode personer i tiden fremover, sier Holmen.

Structor har i dag en tverrfaglig virksomhet med ett driftsselskap i Lillehammer, ett i Bergen og to i Oslo. Til sammen har Structor nå 43 ansatte.