Jackon styrker salget i Norge

Trond Johannessen er ansatt som salgssjef i Jackon Bygg Norge.

Johannessen er utdannet bedriftsøkonom og har flere års erfaring fra aktivt og operativt salg, blant annet fra Norsk Stål. Mange kjenner ham allerede fra Jackon-systemet, i rollen som distriktssjef for Hedmark og Oppland, en rolle han har innehatt siden 2005 og som han fortsatt skal betjene.

De siste årene har Johannessen i tillegg til å være distriktssjef hatt en utvidet rolle som KAM mot flere av de store byggevarekjedene i Norge, og opparbeidet seg et solid fundament.

Johannessen vil inneha rollen som operativ leder av salgsteamet i Norge, og vil ha som sin hovedoppgave å øke volumet av Jackons isolasjonsprodukter av EPS og XPS inn i byggevarehandelen, med spesielt fokus på systemprodukter.

– Vi har en meget positiv trend på våre systemløsninger inn mot byggevarehandelen. Vi ser at våre forhandlere og de profesjonelle brukerne stadig blir mer opptatt av den komplette løsningen i stedet for kun pris på produkt. Samtidig opplever vi en interesse for læring og kompetanseheving, blant annet gjennom besøk på vårt Kompetansesenter i Fredrikstad, og det er gledelig. Jeg ser frem til å bidra ytterligere til serke salgstall, kundeoppfølging og videreutvikling av Jackon i Norge, sier Trond Johannessen.

– Jackon har store ambisjoner, og beslutningen om å etablere en operativ salgssjef var viktig for å kunne fortsette den gode veksten vi har hatt i markedet. Trond blir en god støtte for våre selgere ute i markedet, samtidig som han fortsatt vil møte kundene på deres premisser og gjøre de forbedringene som er nødvendige for å møte deres behov, sier Jan-Erik Engebretsen, salgsdirektør i Jackon Bygg Norden.