Matilda Vinje Foto: Max Emanuelson

Matilda Vinje ny leder av AF Eiendom

Matilda Vinje (30) blir fra 1. august ny leder av AF Eiendom. Hun er utdannet sivilingeniør i Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og har vært ansatt i AF Gruppen siden 2013

Matilda kommer fra stillingen som direktør for kvalitet og risikostyring i konsernet. Hun har solid kompetanse og erfaring fra risikostyring av AFs samlede virksomhet, samt overordnet ansvar for strategiarbeid og forbedringsprosjekter i AF Gruppen. Matilda har tidligere erfaring fra Boston Consulting Group.

- AF har en lang tradisjon i å utvikle ledere fra egne rekker. Etter å ha gjennomført søk eksternt og internt er det med stor tilfredsstillelse vi har identifisert en ny leder internt. Med sine strukturegenskaper, solide kvantitative evner, driftighet og kloke tilnærming til ledelse er jeg trygg på at Matilda vil videreutvikle AF Eiendom med et sterkt engasjement, sier Andreas Jul Røsjø, konserndirektør Energi & Eiendom.

− AFs eiendomsvirksomhet har økt vesentlig det siste året. Vi har sammen med gode samarbeidspartnere lansert mange nye boligprosjekter og responsen i markedet har vært god. Jeg ser frem til å lede AF Eiendom sammen med dyktige kolleger og samarbeidspartnere, sier Matilda Vinje, direktør AF Eiendom.