Sissel LeireFoto: Arild Danielsen

Sissel Leire til RIFs vårmøte

Eier og styreleder i Kruse Smith Eiendom og Bygg21, Sissel Leire stiller på RIFs vårmøte. I tillegg kommer SINTEF og Difi for å snakke om det nye arbeidslivet og status for Best Practice metodikken i Norge.

- Vi er svært glade for at Bygg21s nyvalgte styreleder, Sissel Leire kommer på vårmøtet, slik at vi får høre hvilke planer som er lagt videre for Bygg 21, sier Liv Kari Skudal Hansteen, administrerende direktør i Rådgivende ingeniørers forening. Leire vil også gi en vurdering av markedet fra entreprenørsiden.

Difi har et pågående arbeid med å pilotprosjektere flere Best Value prosjekter i Norge. I samarbeid med RIF og NBEF vil man derfor avholde et kurs i juni og RIF lanserer gir samtidig en bok om temaet. Dette er blant temaene Difis seniorrådgiver i avdeling for offentlige anskaffelser, Viel Sørensen vil fortelle mer om på RIFs vårmøte.

- Vi ser også frem til å høre hva SINTEFs forskere, Anders Stefan Carlin og Anders Fylling kan fortelle om fremtidens arbeidsliv som utsettes for store teknologiske endringer, avslutter Skudal Hansteen.

I forkant av den faglige delen av RIFs vårmøte vil det avholdes formelle årsmøter for både RIF og RIF Service hvor det blant annet skal velges ny styreleder etter Christian Nørgaard Madsen. Valgkomiteen har innstilt Tom Baade-Mathiesen fra Norconsult som ny styreleder i RIF. Påmelding til RIFs vårmøte skjer på RIF.no.