Hidden Decking System (HDS) skjuler skruene i sidene på terrassebordene.

ESSVE med skjulte terrasseskruer

ESSVE lanserer et nytt system for skjult montering av terrasseskruer.

Med den nye Hidden Decking System (HDS) fra ESSVE kan håndverkere skjule skruene i sidene på terrassebordene, skriver selskapet i pressemelding.

– Sluttresultatet blir meget pent. Ingen synlige skruer, fliser eller sprekker, sier Silje Netskar, markedssjef i ESSVE.

HDS består av et spesialtilpasset monteringsvertøy og bits. Verktøyet finnes i to størrelser, avhengig av hvilke terrassebord som skal brukes: 85-110 mm eller 110-150 mm.

Skruene er laget av rustfritt syrefast stål og skruenes pilformede spiss reduserer risikoen for sprekker i terrassen, samtidig som det er enklere og raskere å feste skruen.

– En av fordelene med monteringsverktøyet er at det sørger for lik avstand mellom hvert terrassebord. Skruene gir like god forankring som tradisjonell montering, kan brukes i all slags klima og gir holdbar montering over tid, sier Netskar.

-For å styrke vår markedsledende posisjon på skruer er det viktig for oss å utvikle nye produkter som vi vet markedet etterlyser. Vi har siden årsskiftet presentert HDS på messene til alle byggevarekjedene og fått en fantastisk respons, sier Netskar.