Illustrasjon: Betonmast

Betonmast bygger flerbrukshall på Frogner

Betonmast har signert kontrakt med Frogner IL i Sørum kommune om å bygge ny topp moderne flerbrukshall og kunstgressbane.

Det skriver Betonmast i en pressemelding fredag.

Kontrakten er, ifølge meldingen, en totalentreprise i samspill, og kontraktssummen er på 104 millioner kroner før merverdiavgift.

Styreleder i Frogner IL Jan Erik Bårli (til venstre) og Stein Erik Pedersen i Betonmast Romerike. Foto: Betonmast

Prosjektet omfatter oppføring av en flerbrukshall med blant annet tre håndballbaner, klatrevegg, aktivitetsrom, møterom, forsamlingsrom, administrasjon og garderober. Det blir også bygget en ny kunstgressbane, samt at uteområdene blir oppgradert. Totalt har prosjektet et bruksareal på 7.300 kvadratmeter.

Flerbrukshallen vil knyttes sammen med Frogner Skole og Kultursenter, som Betonmast også er i ferd med å bygge, heter det i meldingen.

– Det gleder oss å få være med på å bygge denne flotte flerbrukshallen, uttaler Stein Erik Pedersen, daglig leder i Betonmast Romerike.

– Vi har hatt et godt samarbeid med Frogner IL, og ser frem til et fortsatt godt samspill i prosjektet fremover. Betonmast har god erfaring med samspillsprosjekter, og er sikre på at vi også her skal skape et godt prosjekt for både Frogner ILs brukere og resten av lokalmiljøet, avslutter han i pressemeldingen.

Byggestart blir sommeren 2016, og den nye idrettshallen skal stå ferdig til skolestart 2017.