Kaare Arnesen og Øyvind Lannem med de synlige bevisene på hederen som Årets Byggeriet-medlem. Til høyre Gulbrand Bråthen og Tore Aasen fra Byggeriet som delte ut prisen.Stor glede hos Nordan-teamet som ble stemt fram som årets leverandør til boligkjedene. Ove Melund, Robert Withbro, Arne Martin Høstfet og Lisbeth Otterness. Foran kveldens konferansier Linn Skåber. Til høyre Tore Aasen og Einar Mørland fra Byggeriet som delte ut prisen.Glad gjeng fra Nortett som ble stemt frem som Årets leverandør til Byggeriet. Ole Christian Hauge, Morten Bakke, Jan Erik Berget, Andrew Andersen og Kjetil Henriksen. Til venstre Tore Aasen og Einar Mørland fra Byggeriet som delte ut prisen.

LA Bygg til topps hos Byggeriet

Det er Halden-bedriften LA Bygg som stakk av med den gjeveste prisen Årets medlem i Byggeriet.

– De har hatt en utrolig vekst i omsetning over flere år og har på kort tid etablert seg som en seriøs aktør i sitt marked, sa markeds- og kategoridirektør Tore Aasen da han delte ut prisen under Mestergruppens storsamling sist helg på The Qube på Gardermoen.

Videre ble bedriften fremhevet for å ha handlet over 90 prosent av sine innkjøp av byggevarer gjennom kjedens avtaler.

– Vinner-medlemmet utviser videre ekstremt høy servicegrad overfor sine kunder og setter sin ære i at varene blir levert til riktig tid. Videre bruker bedriften administrasjonen i Byggeriet på en proaktiv måte som bidrar til å utvikle kjeden både innen innkjøp og konseptutvikling, fremholdt Aasen under utdelingen av prisen.

Nortett stemt frem

Det var Nordic Waterproofing/Nortett, leverandør av tetteprodukter til hus og hytter, som ble stemt fram av Byggeriets medlemmer til å motta prisen Årets leverandør til byggevarekjeden.

– Dette er en lagseier, sa en glad salgssjef Andrew Andersen i en kort kommentar til Byggeindustrien.

Kåringen skjedde i sterk konkurranse med Sødra Interiør, Byggma, Monier og Fåvang Sag og Høvleri.

Pris tross flom

Medlemmene i Mestergruppens boligkjeder, Mesterhus og Systemhus, stemt frem Nordan som Årets leverandør til boligkjedene. Hedersbevisningen smakte ekstra godt for vindusprodusenten som i fjor opplevde produksjonsstopp ved fabrikken på Moi på grunn av flom.

Kåringen skjedde i konkurranse med Byggma, Natre Vinduer, Glava og Motek.