Fra venstre: Teknisk leder Eivind Hansen i Hiba Hus, Kjetil Eide, Mette Marit Vallestad og Terje Vallestad, alle tre fra Byggmester Vallestad, Christine Holm som er kjedeleder i både Hiba Hus og Bygger’n, Aleksander Berg Kristensen fra Byggmester Vallestad og Frank Solheim fra Bygger’n Rådal.

Hedret på Bygger’n proffmesse

Nok en vellykket Bygger’n-proffmesse ble avsluttet med mye latter levert av komikeren Morten Ramm kombinert med heder til beste leverandørstand og Hiba Hus-forhandler.

Det var Bygger’n Rådal og Byggmester Vallestad fra Fjell kommune på Sotra utenfor Bergen som ble kåret til Årets Hiba Hus-forhandler.

Begrunnelsen var at vinnerne hadde levert et høyt antall solgte hus, og at de hadde igangsatt enheter både på egne felt og i EAT-markedet. Videre fikk vinneren kred for flittig å ha bukt Hiba Hus-konseptet. Samlet har innsatsen bidratt til solid vekst over flere år.

Det var Bygger’n-medlemmene som stemte frem Essve som beste leverandørstand. Begrunnelsen var presentasjon av spennende nyheter samtidig som vinneren hadde engasjerende konkurranser.

Roger Thoresen og Thomas Erlingsen fra Essve flankert av marketingsjef Ottar Hansen i Bygger’n (t.v.) og kjededirektør Christine Holm.