Snart siste mulighet til å fullføre kursing i Neste Steg

Helt fram til 23.59 på julaften kan du gjennomføre alle tidligere luker i Reisen til Byggestjernen, og få en effektiv start på 2016. Jo flere luker du åpner, jo flere lodd har du i konkurransen om hovedpremien som trekkes julaften!

 Hva er Neste Steg

Neste Steg er et rammeverk som beskriver byggeprosessen over tid, i åtte steg fra start til avvikling. Hensikten med Neste Steg er å utvikle en felles referanse for steginndeling av byggeprosjekter, og slik skape et effektivt, felles språk for bransjen.

Bygg21 lanserer en helt ny form for kurs som skal undervise hele Norges byggenæring. Kurset er laget i form av en julekalender i samarbeid med Byggeindustrien/bygg.no, og har fått navnet Reisen til Byggestjernen.

- Vi prøver noe helt nytt, og lanserer et kurs hvor du lærer litt hver dag. Fullfører du 24 luker med små filmer bilder og noen kjappe læringspunkter får du diplom og er med i trekningen av en splitter ny EL-sykkel, forteller Sverre Tiltnes, direktør i Bygg21.

Reisen til Byggestjernen kurser deg i fasenormen Neste Steg – et felles rammeverk som beskriver en byggeprosess fra start til avvikling, og hvilke leveranser og ansvarsfordeling du trenger i hvert steg.

- Neste Steg ble laget for å gi byggenæringen et felles språk, øke effektiviteten og redusere kostnader. Nå håper vi bare at flest mulig ser nytten av dette, fortsetter han.

Meld deg på her: https://bygg21.digitaljulekalender.no/

Daglige læringspakker

Kurset skal gi små læringspakker hver dag. Hver desembermorgen vil du åpne en ny læringspakke, og svare på enkle spørsmål om fasenormen.

- I en travel hverdag kan det være vanskelig å få tid til å prioritere kursing. Når vi nå laget 24 minikurs med små daglige læringspakker, som alle kan ta seg tid til. Formatet julekalender er optimalt for å sikre en bred deltakelse. Flere store bransjeprofiler i bygge- og eiendomsnæringen deler egne erfaringer i kurset. Hver luke inneholder små videosnutter og liknende. Reisen til Byggestjernen er et lavterskelkurs man kan gjennomføre over morgenkaffen, på toget eller fra sofakroken. Dette blir årets hyggeligste kurs, sier Tiltnes.

Flotte premier

Slik julekalendere seg hør og bør skal ha, har også Reisen til Byggestjernen premier. Alle kursdeltakerne får ett lodd for hver luke de svarer rett, og kan vinne hovedpremien, en Ecoride Flexible, en av markedets fremste sammenleggbare EL-sykler.

Hovedpremien har sjefen plukket ut selv.

- Jeg er veldig glad i å sykle, og vil dele den gleden med vinneren av julekalenderens hovedpremie. De som kjenner meg vet at jeg sykler så ofte jeg kan, både til jobb og på fritiden. Jeg håper og tror hovedpremien vil være et ekstra trekkplaster til å delta, forklarer Tiltnes.

Selv om el-sykkelen henger høyest får deltakerne også mulighet til å vinne flotte premier underveis i julekalenderen. På premielisten er alt fra hodelykter til action-kamera og støyreduserende-hodetelefoner.

- Men den største premien er jo kunnskapen, og den vinner alle, avslutter Tiltnes.  

Kurset skjer i samarbeid med Byggeindustrien/bygg.no.