Knut Gaaserud er administrerende direktør for både Norge og Danmark i Caverion. Foto: Caverion

Nordmann ny toppleder for Caverion i Norge og Danmark

Knut Gaaserud har fått stillingen som toppleder for både Norge og Danmark i Caverion, og vil forvalte en årlig omsetning på 5,5 milliarder kroner.

Det skriver Caverion i en pressemelding gjennom byrånettstedet NTB Info.

Den tekniske totalentreprenøren Caverion har tilstedeværelse i 12 land i Europa, med totalt 17.000 ansatte, og omsetter årlig for over 20 milliarder kroner, heter det i presseemeldingen.

Den samlede norske og danske virksomheten utgjør dermed mer enn en firedel av omsetningen.

I Norge har Caverion omtrent 3.000 medarbeidere, inkludert 400 lærlinger, fordelt på 50 steder i landet, skriver Caverion.

Gaaserud uttaler i pressemeldingen at selskapet, som leverer livssyklusløsninger for bygg og anlegg, innen næringsliv, industri og leilighetsbygg, har en nøye gjennomtenkt strategi.

– Det er klare megatrender i markedet som vi har basert vår strategi på. Disse inkluderer økende digitalisering, økende bruk av teknologi i bygg og anlegg, energieffektivitet og urbanisering, sier han.

Gaaserud uttaler i pressemeldingen at man ikke kommer til å merke så mye av sammenslåingen, og at den danske og norske virksomheten vil drives som separate AS.

– Danmark er sterke innen drift av eiendommer, livssyklusforvaltning, store prosjekter og industri, og Norge har sine styrker innen tekniske installasjoner og vedlikehold. Gjennom god erfaringsutveksling, og tett samarbeid blir vi da sterke på alle områdene innen vårt markedstilbud til kundene våre, understreker han.