Leif Øie er ny administrerende direktør i LINK arkitektur. Foto: LINK arkitektur

Ny administrerende direktør i LINK

Leif Øie er ny administrerende direktør i LINK arkitektur.

Det skriver LINK i en pressemelding mandag.

Leif Øie kommer fra stillingen som administrerende direktør i Erichsen & Horgen, og har de siste 25 årene jobbet i byggebransjen. Øie innehar en doktorgrad innen inneklima.

– Vi har lett etter en samlende og drivende leder med mot og evne til å tenke stort og skape et arkitektselskap som alle ser opp til og har lyst til å arbeide for. Dette mener jeg vi har funnet i Leif Øie, uttaler styreleder Trond Dahle i LINK arkitektur.

Den nye lederen av LINK arkitektur har erfaring med både tverrfaglig og helhetlig rådgivning, heter det i pressemeldingen.

– Jeg ser fram til å ta fatt på de spennende utfordringene som ligger i denne stillingen. Sammen med styret, øvrig ledelse og ansatte vil jeg gjøre mitt ytterste for å utvikle LINK arkitektur til å bli det arkitektselskapet som setter standard i bransjen, sier Leif Øie.

Rolf Maurseth, som har fungert som administrerende direktør i selskapet siden februar 2015, ønsker også Leif Øie varmt velkommen.

– Jeg ser frem til å arbeide sammen med Leif Øie i årene som kommer, og ser at han vil tilføre ny energi og fokus til firmaet, uttaler han i pressemeldingen.

– Nå kan jeg fortsette arbeidet som markedsdirektør i selskapet, og vite at det samlede ansvaret for bedriften er i trygge hender, sier han.

Multiconsult overtok 15. september i år alle aksjene i LINK arkitektur.