Sedumtak på hytte på Skåtøy ved Kragerø.

Bergene Holm lanserer hyttepris på 50.000 kroner

Bergene Holm og Hyttemagasient lanserer Hytteprisen for å jakte inspirerende bruk av tre i norske hytter og fritidsboliger.

Det skriver Bergene Holm i enpressemeldingdenne uken.

– Mange nordmenn legger ned ufattelig mye arbeid på hyttene sine, og vi ser også at utrykket ofte skiller seg noe fra hvordan eierne har det hjemme. Dette synes vi er spennende, og som leverandør av norsk tre ønsker vi å hedre de som benytter vårt mest tradisjonsrike byggemateriale på spennende og inspirerende måter, uttaler merkevaresjef Hege Voll Midtgaard i pressemeldingen.

Ved å la hytter og bolighus få egne kategorier håper inspirasjonsprisjuryen at de med egen hyttepris vil få inn enda flere søkere som vil vise frem fritidsboligene sine til inspirasjon for andre.

– Vi har gjennom de fem årene vi har delt ut Inspirasjonsprisen, fått inn mange flotte søknader til alle de ulike kategoriene vi har i Inspirasjonsprisen. Mange av disse har vært hytter og fritidsboliger, forteller Tone Bente Bergene Holm, juryleder for Inspirasjonsprisen.

Både sjø, fjord, fjell- og skogshytter er representert blant de tidligere søkerne, og i 2011 var det også en hytte som vant Eksteriørprisen, heter det i meldingen.

I Hytteprisen vil det garantert være en hytte eller fritidsbolig som vinner 50.000 kroner, plakett og reportasje i Hyttemagasinet, skriver Bergene Holm.