ABAX kjøper FrontTek

ABAX kjøper det bergenske IT-selskapet FrontTek AS.

- Vi har sluttført et oppkjøp som vil styrke vår produktprofil. Markedet har ønsket en kombinasjon av ABAX’ produkter og et smart digitalt ordrebehandlingssystem lenge. Med FrontTek på laget innfrir vi nå dette. Uttaler administrerende direktør i ABAX Petter Quinsgaard.

IT-selskapet FrontTek utvikler selv egen software, med et uttalt mål om å gjøre hverdagen enklere og mer papirløst å administrere for bedriftene. Selskapet leverer også egenutviklet CRM system og tjenester som timeregistrering og personallister.

- FrontTek har hatt en forrykende reise og utvikling på veldig kort tid. Noe som bekrefter at vi traff rett på både teknologi og behov i markedet. Men når et selskap som ABAX kom på banen var det ikke vanskelig å takke ja. Det gir oss muligheten til å vokse raskere og tilby enda bedre løsninger. Uttaler Gründer og partner Roy Furnes.

- ABAX har i likhet med FrontTek vokst på ideen om å digitalisere det stadig økende papirveldet for norske bedrifter. Vi ønsker å gjøre det enklere og mer effektivt for de med yrkesbil å drive butikk. Med dette oppkjøpet styrker vi ytterligere vår rolle som problemløser. Avslutter viseadministrerende direktør i ABAX Bjørn Erik B. Helgeland.