Adm dir. Per-Arvid Hennum i Normann Olsen Maskin har grunn til å smile etter at selskapet har solgt 20 maskiner i løpet av 1,5 dag av Vei og Anlegg messen.

Kongesalg for Normann Olsen Maskin

Normann Olsen Maskin har solgt 20 maskiner i løpet av 1,5 dag av Vei og Anlegg.

- Det er helt konge, sier en meget fornøyd administrerende direktør Per-Arvid Hennum i Normann Olsen Maskin.

Han forteller at de har solgt både lifter, teleskoptrucker, motvektstrucker, valser, tilhengerlifter og asfaltutleggere.

Under forrige Vei og Anlegg solgte vi 26 maskiner i løpet av hele messen. Nå har vi solgt 20 i løpet av 1,5 dag og det er rett og slett dritkult, sier Hennum begeistret.

- Det som er litt ekstra morsomt er at mange av salgene er gjort på messen og ikke på forhånd, sier Hennum.

En av hovednyhetene på Normann Olsen Maskins Vei og Anlegg stand er Manitous nye teleskoptruck MRT 3255. Maskinen har en rekkevidde på 32 meter og en løftekapasitet på 5,5 tonn.

- Dette er en videreutvikling av 30 meteren MRT 3050, som var den største teleskoptrucken når den kom. Rekkevidden er nå økt med to meter og løftekapasiteten med et halvt tonn, opplyser Bjørn-Arne Gustavsen, salgssjef for Manitou.

Gustavsen mener MRT 3255 er et godt og billig alternativ til mobilkran på enkelte byggeplasser. Det er i også en maskin som egner seg veldig godt til fjellsikringsarbeider,

- Det er et begrenset marked for denne type maskiner, men vi vet dette er en bra maskin som vi håper å selge to til tre av i året, sier Gustavsen.

Bjørn-Arne Gustavsen salgssjf for Manitou i Normann Olsen Maskin kan blant annet vise frem 32-meteren MRT 3255 under Vei og Anlegg.