Henning Eriksen

Henning Eriksen ny adm dir i Herføll Gruppen

Henning Eriksen er ansatt som ny administrerende direktør i Herføll Gruppen AS, som har seks Byggmakkerutsalg i Østfold.

Eriksen tiltrer mandag 4. mai.

- Han har inngående og lang erfaring fra kjededrift, konseptutvikling, salg og forhandlinger. Han har også solid bakgrunn innen retailmarkedsføring, forhandlingserfaring fra dagligvarebransjen og sportsbransjen i Norge og elektrobransjen i Norden, heter det i en melding fra selskapet.

Eriksen, som kommer fra Fredrikstad, har tidligere bl. a. vært kjededirektør i G-Max Norge i perioden 2010 - 2014. Han har også vært kjededirektør i G-Sport Norge AS i perioden 2007 - 2010 og hatt flere nøkkelposisjoner i Expert Norge AS i perioden 2001-2007; herunder kategoridirektør, regionssjef og kjededirektør.

Herføll Gruppens varehus er lokalisert i Moss, Råde, Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler .Gruppen har mål omsette for 400 millioner kroner de kommende årene og har i dag 140 ansatte.

- Vi er meget fornøyd med dette valget. Eriksen har bred erfaring fra butikk og kjededrift og vil overta ledelsen av et konsern i sterk vekst og utvikling. Målet er å bli en enda bedre partner for både våre proff- og forbrukerkunder, sier Morten Steenstrup som er sjette generasjons eier i den tradisjonsrike virksomheten med 176 års historie.