AF mest attraktive entreprenør blant studentene

AF Gruppen er for andre år på rad kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver i entreprenørbransjen.

Mer enn 14.000 studenter har sagt sin mening, og AF Gruppen er den mest attraktive arbeidsgiveren blant entreprenørbedriftene.

Universum avdekker hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler. Av undersøkelsen kommer det blant annet frem at teknologistudentene som ønsker å jobbe i AF Gruppen assosierer bedriften med kreativt og dynamisk arbeidsmiljø samt utfordrende arbeid. Over 60 % forbinder AF Gruppen med attraktive produkter og tjenester.

-Vi ser at vårt rekrutteringsfokus over flere år med langsiktig merkevarebygging overfor studentene fungerer. Det at AF Gruppen også kan vise til store og imponerende prosjekter og dermed store utfordringer er avgjørende for at studenter ser på AF som en attraktiv arbeidsplass, sier rekrutteringsansvarlig i AF Gruppen, Sif Løvdal i en melding.

I år mottok AF Gruppen rekordmange søknader fra studenter som ønsker å jobbe i selskapet. Totalt 860 søknader fra nyutdannede ingeniører og økonomer, mot 470 på samme tid i fjor. Selskapet mottok også 1144 søkander til de 50 sommerjobbene som tilbys studenter ved høyskolene i Norge.