Gulvspesialisten blir en del av Garant

15. januar blir Gulvspesialisten en del av danske Garant.

De er med 70 butikker er Danmarks største frivillige kjede innenfor gulv, tepper og gardiner. Med inngåelse i kjeden skifter de fire butikkene i Oslo, Bergen, Stavanger og Os navn til Garant Home, som blir kjedens norske navn.

- Gulvspesialisten har i en årrekke hatt stor suksess med salg av tregulv, og derfor er det et ønske om å utvide og tilby kundene enda mer. Med skiftet til Garant Home tilbys kundene nå ikke bare gulv og tepper, men også fliser og solavskjerming i én og samme butikk. Utvalget er stort og kvaliteten høy i alle produktkategorier, og vi gleder oss til å slå dørene opp for de nye butikkene, sier Cato Berg, kjedesjef i Garant Home Norge.

Personlige løsninger

Alle kunder tilbys oppmåling og montering av både gulv og gardiner. Det sikrer alle en personlig og unik løsning, og det gleder Johnny Ringdal, eier av Gulvspesialisten i Stavanger.

- Jeg gleder meg utrolig mye til å bli en del av Garant Home, og jeg er spendt på å se kundenes reaksjoner på de nye produktene. Å bli en del av en dansk kjede med så stort fokus på unike og individuelle løsninger, vil i høy grad komme våre kunder til gode, forteller han.

Nye produktkategorier

Med skiftet til Garant Home tilføyes det nye produktkategorier til sortimentet. Blant annet er solavskjerming en helt ny produktkategori for Gulvspesialisten.

Luna Collection er Garants eget merke, og alle gardinene, som er i dansk design, blir individuelt fremstilt og tilpasset etter mål. Med skiftet fra Gulvspesialisten til Garant Home utvides også sortimentet av vegg-til-vegg tepper. Denne type teppe er allerede veldig populært i Danmark, og blir bare mer og mer utbredt også i Norge. De mener det egner seg spesielt godt på barnerom.

- De skaper varme og komfort, og er et godt underlag, når de små kravler rundt og leker på gulvet, forteller produktsjef Erik Vangsgaard. - På mange av teppene er det dessuten flekk-vekk garanti, som kan være til stor hjelp i hjem med småbarn, legger han til.

Vil vokse

Ambisjonen er å utvide med flere butikker. Innen det blir en realitet, er det fokus på ombygning og drift av de fire eksisterende butikkene.

- Det er viktig for oss å bevare den røde tråd mellom alle produkter, og at et besøk i butikken skal være en spennende opplevelse, forteller Berg.