Styreleder i Føyen og i nye Føyen Torkildsen, Ottar F. Egset. Foto: Føyen

Føyen og Torkildsen & Co fusjonerer

Advokatfirmaene Føyen og Torkildsen & Co slår seg sammen til Advokatfirmaet Føyen Torkildsen.

Det skriver de nylig fusjonerte selskapene i en pressemelding torsdag.

Fusjonen trådte i kraft 1. januar, men vil først bli praktisk gjeldende ved den planlagte samlokaliseringen 1. april i år.

Føyen og Torkildsen & Co ønsker ved sammenslåingen å bli det fremste juridiske spesialistfirma innen Eiendom og Entreprise, IKT Media og Arbeidsliv.

– Markedet og klientenes behov endrer seg. Det stilles andre krav til oss som advokater og rådgivere. Vi skal ligge lengst fremme i å innfri og overgå klientenes forventninger. Gjennom sammenslåingen får vi utnyttet det fulle potensialet som i dag ligger i begge organisasjonene. Vi skal gjøre en enda bedre jobb for klientene våre, sier styreleder i Føyen, Ottar F. Egset.

Styreleder i Torkildsen & Co, Harald Christensen. Foto: Torkildsen & Co

– Både i Føyen og Torkildsen & Co ønsker vi å være tett på, ha nær partnerkontakt og ligge litt foran. Det skal vi dyrke og videreutvikle i Føyen Torkildsen, sier styreleder i Torkildsen & Co, Harald Christensen.

Egset blir styreleder i det sammenslåtte selskapet, som vil bestå av rundt 90 medarbeidere, hvorav 29 er partnere, heter det i pressemeldingen.

Føyen Torkildsen vil ha kontor på C.J. Hambros plass i Oslo. I tillegg til fagmiljøer innen Eiendom og Entreprise, IKT Media og Arbeidsliv, vil det sammenslåtte selskapet, ifølge meldingen, satse på selskapsrett og skatt.