Låsgruppen AS etablerer seg på Gardermoen

Låsgruppen informerte tidligere i år om vunnet oppdrag på ny flyplassterminal på OSL, og nå etablerer de eget kontor like i nærheten.

Tommy Hauge.

De flytter inn i Gardermoen Næringspark på Gardermoen Business Center i Balder alle 2. Her er blant andre også Thon Hotell Gardermoen lokalisert.

Til å lede denne avdelingen har Låsgruppen ansatt Tommy Hauge fra Frogner i Sørum kommune. Tommy har lang ledererfaring fra flere roller i Securitas og Niscayah. Han kommer nå fra stilling som Account Manager i UTC Fire & Security.

- Vi ser frem til å bygge opp og utvikle vår avdeling på Gardermoen sammen med Tommy og gleder oss til å komme i gang med etableringen som ligger i et meget attraktivt område. Åpningsdato er satt til 15 januar 2015 og vi ønsker Tommy og hans mannskap lykke til med nye utfordringer, sier  administrerende direktør Svein H. Dahle i en melding.

Låsgruppen AS er en nasjonal leverandør av kundetilpassede løsninger innen mekanisk og elektronisk sikkerhet, med formål å prosjektere, installere og drifte komplette sikkerhetsløsninger av høy kvalitet. Selskapet har 20 lokasjoner i Norge, historie tilbake til 1952 og er en del av ASSA ABLOY konsernet.