Schweigaardsgate 16

Dinamo flytter til Schweigaardsgate

Dinamo Norge AS har signert avtale om å leie rundt 1.500 kvadratmeter av Entra i Schweigaardsgate 16 i Oslo. Schweigaardsgate 16 er et kontorbygg under oppføring, og Dinamo vil flytte inn når bygget står ferdig i juni 2015.

Sonja Horn

- Dinamo har vært på jakt etter lokaler som kan forsterke vår

profil som et moderne og kreativt selskap. Kombinasjonen av sentral beliggenhet, alle ansatte på ett plan og stor fleksibilitet i

romløsningene er forhold som stod høyt på vår prioriteringsliste, og i Schweigaardsgate 16 har vi funnet dette, sier administrerende direktør i Dinamo, Hølje Tefre.

Bygget blir et moderne og miljøvennlig kontorbygg, som blir nytt hovedkontor for både Dinamo og Statoil Fuel & Retail. Leiekontrakten mellom Entra og Dinamo har en varighet på fem år.

Eiendommen ligger ved Teaterplassen, noen få minutters gange fra Oslo S og rett ved bussterminalen i Oslo.

- Vi gleder oss over at bygget i Schweigaardsgate 16 nå begynner å ta form og ser frem til å ønske våre leietakere velkommen til nabolaget og de kvaliteter som Teaterplassen har å by på. Dinamo flytter inn i flotte lokaler med gode kvaliteter, sier Sonja Horn, Regiondirektør Oslo Sentrum i Entra.

Bygget er på totalt åtte etasjer og har et areal på cirka 15 500 kvadratmeter med kontorer, møterom, auditorier, kantine og utadrettet virksomhet i første etasje.

Prosjektet har en ambisjon om å oppnå miljøklassifisering «Excellent», det nest høyeste nivået i det internasjonalt anerkjente miljøklassifiseringssystemet BREEAM. Systemet tar for seg en rekke miljøaspekter, i tillegg til lavt energiforbruk i bygget. Bygget er prosjektert med 100 prosent LED-belysning, og skal tilfredsstille energiklasse B.