Administrerende direktør i KTV Group, Kennet Nilsen. Foto: KTV

KTV fikk femårsavtale med Toppe

KTV Group har tegnet en eksklusiv femårsavtale innen fasadevask og vedlikehold i landets største borettslag, Toppe i Åsane i Bergen.

Det skriver KTV i en pressemelding onsdag.

Toppe borettslag sto, ifølge pressemeldingen, ferdig i 1972/73, og er fortsatt et av de største borettslagene i landet mer enn 40 år senere.

Administrerende direktør i KTV Group, Kennet Nilsen, sier i meldingen at han er fornøyd med at borettslaget etter en helhetsvurdering valgte KTV Group.

– Mest arbeidskrevende er alltid det første året. Erfaringsmessig er det mye ettersleng på vedlikehold av fasader, og det innebærer at vi må bruke mer tid det første året sammenlignet med de neste årene. I tilfellet Toppe har vi allerede vært inne og har god oversikt. I forbindelse med årlige inspeksjoner får borettslaget dokumentert tilstanden på fasader og andre ytre konstruksjoner. Dette bidrar også til å gi forutsigbarhet i oppgaver knyttet til vedlikehold, sier Nilsen.

KTV-sjefen legger ikke skjul på at det er en anerkjennelse å få så store borettslag som Toppe på kundelisten.

– Fordi vi har fokusert på borettslagsmarkedet i en årrekke med våre vedlikeholdsavtaler, og de større borettslagene er ofte opinionsdannere for valgene til andre borettslag. Man lytter til hverandre og utveksler erfaringer, og vi er naturligvis opptatt av gode referanser på jobbene vi utfører. Ved siden av kvalitet, er vi en garantist for planmessig og rimelig vedlikehold, fortsetter Nilsen.