Avlyser Green Arena Scandinavia

Styret i Bygg Reis Deg AS har besluttet å avlyse kongressen Green Arena Scandinavia som var planlagt gjennomført i Oslo Spektrum 23. – 24. september 2014.

Halvard Gavelstad

- Vi har ikke greid å mobilisere et tilstrekkelig antall konferansedeltagere som er nødvendig for en forsvarlig gjennomføring av arrangementet, sier adm. direktør Halvard Gavelstad i Bygg Reis Deg AS.

Green Arena Scandinavia 2014 ble etablert med ambisjon å være en felles konferanse- og utstillingsarena for alle som er involvert i utvikling og bygging av grønne bygg og boliger i bygg- og eiendomsnæringen. Program og konsept er utviklet i et samarbeid mellom Bygg Reis Deg AS, Grønn Byggallianse, Powerhouse, FutureBuilt, SmartCity Bærum, Norwegian Green Building Council og bransjeorganisasjonen Norsk Eiendom.

- Det er bare å beklage at vi ikke nådde målet om å gjennomføre arrangementet nå i høst, tross alle gode intensjoner. Vi er stolt over programmet vi utviklet i fellesskap, erfaringer jeg håper vi kan bygge videre på, sier Halvard Gavelstad som nå starter planlegging av konferansekonseptet for Bygg Reis Deg 2015 som arrangeres i Norges Varemesse på Lillestrøm 14. – 17. oktober 2015.