<p>Kontraktssummen for rehabiliteringsjobben og oppføringen av det nye skolebygget er på 21,2 millioner kroner.</p>På åpningen deltok blant andre fra venstre prosjektleder Åge Tryggestad (Peab K. Nordang), Nils Holten fra Teknisk avd. Skodje kommune, ordfører Terje Vadseth, rektor Håvard Valderhaug og distriktssjef Geir Rødseth (Peab K. Nordang).

Nye Valle skole offisielt åpnet

Torsdag 19. juni var det offisiell åpning av Nye Valle skole i Skodje kommune, med ordfører, rektor, lærere, elever og hovedentreprenør K. Nordang til stede.

Arbeidene med å rehabilitere Valle skole startet i mars 2012. Rundt 700 kvm fikk en total oppgradering. I tillegg ble skolen utvidet med et helt nytt skolebygg på over 1.200 kvm. Det nye bygget er oppført i tilknytning til eksisterende skolebygg.

Peabs datterselskap K. Nordang overleverte de ferdige skolebyggene til Skodje kommune våren 2013. Kontraktssummen for rehabiliteringsjobben og oppføringen av det nye skolebygget er på 21,2 millioner kroner.

Skolen ble tatt i bruk høsten 2013, men det ble bestemt at offisiell åpning skulle skje først når alle utomhusarbeider i og rundt skolegården var ferdige. Dermed kunne ordfører Terje Vadset og rektor Håvard Valderhaug i sine taler fortelle både om erfaringer i byggeprosessen, og erfaringer med skolen i praktisk bruk.

– På ettårsbefaringen så vi at skolen fortsatt fremstod som helt ny selv etter ett års bruk. Vi hører skryt fra ansatte, elever og besøkende på skolen. Vi har rett og slett fått mye skole for pengene, fastslo rektor Håvard Valderhaug.

Både ordføreren og rektoren ga ros til entreprenøren K. Nordang for godt samarbeid og god utførelse og kvalitet på byggearbeidene. Distriktssjef Geir Rødseth i K. Nordang var glad for å se at kundene var fornøyde med leveransen.

– Er kunden fornøyd – blir vi fornøyde også. At skolen fortsatt fremstår som helt ny skyldes god kvalitet og smarte materialvalg. Vi er stolte over det vi har levert her, sier Geir Rødseth.