Brødrene Dahl åpner nytt servicesenter i Trondheim

Brødrene Dahl flytter og åpner 16. juni et av Norges største lager og servicesenter for VVS-, VA- og industrikunder i Trondheim.

Servicesenteret med tilhørende lager ligger rett ved E6 på det nye industriområdet Torgård på sørsiden av Trondheim. Adressen er Torgård 7, 7072 Heimdal.

Med et servicesenter på 2000 kvadratmeter og nesten 9.000 artikler tilbys kundene et sortiment som skal inneholde alle nødvendige produkter en moderne rørlegger, entreprenør og industrikunde bruker i sitt daglige virke. Effektivitet er et stikkord som stadig blir viktigere i et konkurransepreget marked. Det er derfor lagt spesiell vekt på enkel varetilgang, sentral beliggenhet og gode parkeringsmuligheter.

Bred kompetanse

Det er totalt 40 ansatte ved anlegget, og det legges vekt på å kunne tilby kundene den aller beste kundeservice.

Moderne varmeanlegg

Totalt disponerer BD et område på i overkant av 23 mål. Utover Servicesentret inneholder anlegget 3000 m 2 logistikklager. Kontorer, møterom, auditorium og teknisk utstillingsrom med alternative oppvarmingsmetoder på 2000 m 2.

Varmeanlegget består av fem solfangere på taket, fjernvarmetilknytning, reversibel luft /vann varmepumpe og overskuddsvarme fra kjøleanlegg til Rema sentrallager skal tilknyttes

Hele anlegget skal brukes aktivt som del av et kurs- og kompetanseprogram for ansatte og rørleggerkunder. Servicesenteret skal også være et knutepunkt for retur av produkter for hele Trøndelag, som skal forbedre kundeservicen ytterligere.