Utviklingsfond lyser ut nye betongmidler

Utviklingsfondet i Norsk Betongforening lyser ut midler for 2014 med søknadsfrist 15. mai.

Komiteen for utviklingsfondet inviterer betongbransjen til å søke om midler for 2014 til prosjekter som har til formål å øke betongens økonomiske, tekniske, miljømessige og estetiske kvaliteter. Det fokuseres på utviklingsområder og prosjekter der det er tro på at resultatet direkte vil kunne prøves ut i markedet.

– Alle kan søke om midler. Forutsetningen er at man jobber i et firma eller er et firma som er medlem i Norsk Betongforening, forteller fagsjef Morten Bjerke i Norsk Betongforening til Byggeindustrien.

Det er i 2014 satt av NOK 400.000,- som skal deles ut i henhold til vedlagte utlysningskriterier. Fondet har delt ut over 2 millioner kroner siden det ble startet i 2010.

– Vi er veldig fornøyd med interessen for utviklingsfondet. Det er en fin måte å bruke noen av de midlene vi får inn, og på denne måten blir det også ført tilbake til bransjen, understreker Bjerke.

Han forteller at det ofte er litt mindre prosjekter eller spennende ideer som får støtte. Et kjennetegn er at det er innovativt og kort vei fra tildeling til gjennomføring.

Les mer på betong.net