God utsikt fra Vardentoppen på Nesodden. Foto: Christer Dahl

Salgssuksess for nytt Nesodden-prosjekt

Sist helg møtte nærmere 300 personer til tomtevisning på Vardentoppen på Nesodden. På salgsstart ble det solgt 25 leiligheter, heter det i en pressemelding.

Nye Boliger USBL og Peab Eiendomsutvikling rapporterer om god interesse for et nytt boligprosjekt på Nesodden i Akershus i en felles pressemelding fredag.

– Salget har gått over all forventning. Pågangen av interessenter er stor, og det ser ut som om boligkjøperne nå har hoppet ned fra gjerdet de har sittet på de seneste månedene, sier Torkil Krange i Garanti Eiendomsmegling Nesodden.

USBL og Peab Eiendomsutvikling har i samarbeid utviklet Vardentoppen. Tomten går for å være et av Nesoddens beste utsiktspunkter, skriver de to eiendomsaktørene i pressemeldingen.

De nye boligene får, ifølge meldingen, vestvendt beliggenhet på toppen av åsen, med panoramautsikt over innseilingen til Oslo.

– Vi vet at mange på Nesodden har ventet lenge på at dette boligprosjektet skulle komme for salg. Men vi var likevel ikke sikre på at det skulle bli den salgssuksessen det nå ser ut til å bli. Nå er vi i gang med å planlegge byggestart, opplyser prosjektsjef Jan Røkke i USBL.

– Jeg har jobbet i bransjen i over 25 år, og jeg kan ikke huske at det har møtt opp så mange på en tomtevisning noen gang. Jeg håper dette betyr at markedet, både for brukte og nye boliger nå, kommer ordentlig i gang igjen, fastslår salgssjef Inger Kirkestuen Foss i Peab Eiendomsutvikling.

I første salgstrinn på Vardentoppen er det lagt ut til sammen 39 leiligheter. Størrelsen varierer fra toroms på 56 kvadratmeter til femroms på 144 kvadratmeter. Prisene ligger fra 2.640.000 kroner til 8.670.000 kroner.