Rigmor Hansen i Undervisningsbygg og daglig leder i Asker Entreprenør, Arild Finstad.

Haugen skole utvides for 97 millioner kroner

Mandag 31. mars signerte Undervisningsbygg og Asker Entreprenør en totalentreprise til en verdi av kr 97 millioner kroner for utvidelsen av Haugen skole på Stovner.

Skolen er i dag en kombinert barne- og ungdomsskole, men vil i etterkant av prosjektet gjenoppstå som en ren barneskole, der kapasiteten har økt fra 588 til 840 elever.

Skolen utvides ved etablering av et nytt tilbygg i passivhusstandard, samt noen mindre ombygginger og tilpasninger i den eksisterende skolen. Nybygget har et totalareal på omtrent 1500 kvadratmeter, og vil gå over to etasjer. Undervisningsbygg kommer videre til å omarbeide ballbaner og øvrige utearealer, og sørge for at elevene får et flott utemiljø også etter at skoledagen er over. I det eksisterende bygget skal også biblioteket utvides, samtidig som det tilrettelegges for nye lokaler til skolehelsetjenesten. Alle innvendige dører skiftes ut, og det vil bli gjort mindre malearbeider.

- Vi er fornøyd med at vi nå har fått en solid entreprenør på plass, og vi ser frem til å sette i gang med et spennende prosjekt. Vi planlegger byggestart i september 2014, og kommer til å ferdigstille prosjektet til skolestart 2016, avslutter Thale Kallbakk og Tove Godejord, prosjektledere i Undervisningsbygg.