Jannicke Gjermundshaug og Jan Inge Gjermundshaug er fornøyd med familiebedriftens Birken-innsats.

Gjermundshaug stolt over Birken-oppslutning

Jan Inge Gjermundshaug er stolt over at 20 fra Brødrene Gjermundshaug Anlegg stilte til start på FredagsBirken. Til neste år vurderer han å gå selv.

Jan Inge Gjermundshaug, som eier Brødrene Gjermundshaug Anlegg sammen med Ole Gjermundshaug, sto i målområdet under FredagsBirken og tok imot ansatte som hadde kjempet seg de 5,4 milene over fjellet mellom Rena og Lillehammer.

Oppmuntret de ansatte

Han sier til Byggeindustrien at det var Ole Gjermundshaug som tok initiativet og oppmuntret de ansatte til å bli med på Birken. Ole Gjermundshaug deltok også på FredagsBirken selv.

- Det har blitt en veldig god oppslutning rundt dette. Mange som nesten aldri trente før har nå blitt inspirert til å trene ganske mye. Til neste år tipper jeg at noen også velger å bli med på lørdagens Birkebeinerrenn, sier Jan Inge Gjermundshaug, som ikke utelukker at han selv stiller til start til neste år.

Over sju timer

Ole Gjermundshaug tok seg for øvrig godt tid over fjellet. Ifølge resultatlistene brukte han godt over sju timer

- Helt jævlig

I målområdet treffer vi også Jan Inge Gjermundshaugs datter, Jannicke Gjermundshaug, som også jobber i familiebedriften. Hun gikk FredagsBirken for første gang og hadde blandede følelser i målområdet.

- Dette var egentlig helt jævlig. Da jeg kom i mål tenkte jeg at jeg aldri skulle gjøre dette igjen, men nå tror jeg faktisk jeg kommer til å gå til neste år også, sier hun.

Jannicke Gjermundshaug gikk i mål på tiden 5.36 og var fornøyd med egen prestasjon.