Betonmast skal bygge produksjonshall. (Illustrasjonsfoto: Morten Rakke)

Betonmast bygger ny produksjonshall for E.A. Smith

Betonmast Buskerud-Vestfold skal bygge ny produksjonshall for E.A. Smith i Holmestrand. Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise, og kontraktssummen er på om lag 28 millioner eksklusiv moms.

Eskil Thorkildsen i Betonmast Buskerud-Vestfold.

 

Produksjonshallen får en grunnflate på cirka 4.500 kvadratmeter og blir 9,5 meter høy. Bygget oppføres med bæresystem i stål. Tak og vegger etableres med TRP-plater og sandwichelementer.

I tillegg skal eksisterende administrasjonsbygg rehabiliteres. Inkludert er også opparbeidelse av asfaltert utomhus lagerareal på cirka 7.000 kvm.

Byggetid er 7 måneder med oppstart i februar 2014.

- Som ny aktør i dette området er vi svært fornøyd med å ha vunnet prosjektet i hard konkurranse med de etablerte, sier Eskil Thorkildsen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold i en pressemelding.

- Det er naturligvis tilfredsstillende å bygge nye anlegg som bidrar til videre utvikling av næringslivet i vårt eget nærmiljø. Vi ser frem til å samarbeide med E. A. Smith-konsernet og har et klart mål om å etablere et langsiktig kunde-leverandør forhold oss i mellom, sier han videre.