Grove Knutsen flytter til Gneisveien 34 i Berger Næringspark på Skedsmokorset.

Grove Knutsen flytter til nye lokaler på Berger og blir Haulotte-distributør

Grove Knutsen har hatt et økende behov for å effektivisere logistikken, og 10. februar flyttet de inn i et nyoppført logistikkbygg på Berger i Skedsmo kommune.

Bygget er oppført av Bulk Eiendom og er et nytt og moderne bygg som skal gi bedre forutsetninger til å lykkes med gode logistikkløsninger.

Grove Knutsen har lang erfaring som grossist innen bygg- og industrivareprodukter som stiger, stillas, oppbevaring, traller og brannvern.

- Med over 3000 ulike produkter fra 20 forskjellige produsenter kreves det effektive systemer. Grove Knutsen har over lang tid bygget opp et solid forhandlernettverk innen bygg- og industrivarer som strekker seg fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord, som krever gode logistikkløsninger. Siden oppstarten i 1946 har Grove Knutsen lang erfaring med lagring- og forsendelse av varer, og frakt og lagring av kompliserte produkter med mye «luft». Dette har gitt verdifull erfaring og nødvendig innsikt i planlegging av et nytt logistikkbygg, heter det i en melding fra selskapet.

- Nå skal vi bli enda bedre, for med et helt nytt og moderne logistikkbygg på Berger skal alt perfeksjoneres. Vi får blant annet et nytt reolsystem, vareheiser, EDI-løsninger og varescanning, forteller daglig leder Truels Gedde.

- Vi har også laget et stort showroom og vareutstilling slik at våre forhandlere kan komme og se forskjellige butikkløsninger og produktutstillinger. Vi har fokus på å utvikle gode materiell-løsninger for å hjelpe vår forhandlere med salg. I tillegg har vi ansatt en markedssjef og vi lanserer den nye hjemmesiden vår denne uken, legger Gedde til.

Grove Knutsen har nå også tegnet distribusjonsavtale med Haulotte Group om salg og markedsføring av hele deres program av lifter og teleskoptrucker.

- Vi har sett behovet for å være komplett på utstyr for arbeid i høyden og har med Haulotte sitt liftprogram tatt et stor skritt i denne retningen, sier selskapet i meldingen.

Franske Haulotte er en av verdens ledende produsenter av lifter og teleskoptrucker beregnet for bygg, anlegg, lager og industri. Selskapet har mer enn 120 års erfaring i utvikling og produksjon. Haulottes sortimentet består av over 40 modeller personløftere som løfter fra seks til 42 meter, elektrisk eller dieseldrift, for inne- og utebruk. I tillegg leverer Haulotte sju ulike modeller av teleskoptrucker med løftehøyde fra 10 til 17 meter.

- Med Haulottes lifter og teleskoptrucker kan vi nå tilby førsteklasses, sikkert og komfortabelt utstyr i høyden til bygg, industri, utleie og lager, på alle nivåer, fra den minste bukk på 2 trinn til lifter opptil 42 meters høyde. I tillegg skal vi levere en god servicepakke samt å inneha god kunnskap om brukersikkerhet og god økonomi. Vi har også ansatt Bent Nygaard som produktansvarlig for Haulotte, som har lang fartstid innen dette produktområdet, sier Truels Gedde.

F.v.Truels Gedde, Bent Nygaard og Andreas Leinsdorff.