Contiga øker sin eierandel i Nor Element

Contiga AS kjøper AS Betong sin eierandel i Nor Element og eier etter dette 96 prosent av aksjene i selskapet.

 Nor Element er landets største produsent av betongtrapper, og en totalleverandør av betongelementer til det norske markedet. De har tre fabrikker på Sørlandet, og produserer en rekke ulike typer prefabrikkerte betongelementer.

- Årsaken til at vi har kjøpt resten av aksjene i Nor Element er at vi har sett den gode utvikling som har vært i selskapet de siste årene. Nor Element har utviklet seg og blitt svært produktive og profesjonelle. Vi tror dette vil bli en spennende og lønnsom investering for oss, uttaler adm. direktør Audun Harridsleff i Contiga AS.

- Vi har hatt Contiga og AS Betong som eiere en god stund og har bare positive opplevelser med eierskapet. Vi ser med spenning på at vi nå skal fortsette med Contiga som hovedeier. Dette gir oss noen nye muligheter i Contiga konsernet, samtidig som vi vil fortsette samarbeidet med AS Betong både som kunde og som leverandør, uttaler adm. direktør Johannes Tofte i Nor Element AS

- Det blir ingen forandringer for hverken ansatte eller kunder vi skal fortsette under samme navn, og med samme strategi. Vi skal være Norges ledene trappeleverandør samt være en komplett leverandør av totalløsninger på Sørlandet, sier Tofte.

Contiga AS er den ledende leverandøren av i Norge. Contiga tilbyr både betong, stål og konstruksjonskompetanse i ett selskap, og er dermed store innen prefabrikkerte totalløsninger. Contiga har fem fabrikker i Norge, og i tillegg søsterselskaper i Sverige, Danmark, Tyskland og Latvia.