HMS-koordinator søkes til tidenes største samferdselssatsing i Bodø

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen region nord
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist21.02.2014

Bypakke Bodø er et av regionens store utbyggingsprosjekter som vi i Statens vegvesen Region nord skal utføre i samarbeid med Bodø kommune og Nordland fylkeskommune. Vi har ansvar for utbygging av riks- og fylkesveger i prosjektet, der det største delprosjektet er ny riksvei 80 fra Hunstadmoen til Thallekrysset.

Delprosjektet omfatter 5,5 km ny firefelts riksveg, inkludert 2,8 km toløps tunnel fra Hunstadmoen til Bodøelv og seks kryssområder. Prosjektet er komplekst med trafikkavvikling gjennom anleggsområdet, mange naboer tett på anlegget, trange byggegroper, tunnel, konstruksjoner, dype grøftetraseer og sårbare respirenter. Les mer på: http://www.vegvesen.no/Vegprosjekter/bypakkebodo

Vi søker nå etter HMS-koordinator som kan bidra til en sikker og miljøvennlig utbygging av dette spenstige vegprosjektet. Stillingen omfatter koordinering i henhold til Byggherreforskriften samt oppfølging og rapportering av HMS for entreprenørenes veg- og tunnelarbeider. Stillingen kan også inneha arbeidsoppgaver som kvalitetssikringskoordinator.

Hvem er vi: Bypakke Bodø er en del av prosjektavdelingen i Statens vegvesen og sammen med andre prosjekter er vi tilsammen over 20 ansatte samlet på Stormyra i Bodø. Vi kan tilby jobb i et godt og faglig arbeidsmiljø og som er stolt over å være med på et spennende og viktig prosjekt. Vi kan love utfordrende og krevende arbeidsoppgaver knyttet til HMS-utfordringer ved tunneldriving og vegbygging i tettbygde områder. Det gis lønn i henhold til etatens lønnspolitikk, og gunstig pensjonsordning i Statens pensjonskasse. Arbeidssted er Bodø- en by rik på kulturliv og naturopplevelser.

Kvalifikasjonskrav: For stillingen kreves minimum 3 årig teknisk utdanning fra universitet eller høgskole, og relevant erfaring og gode resultater innen HMS-arbeid, risikovurderinger, forbedringsarbeid osv. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, eventuell etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.

Vi ønsker også at du: er utadvent, løsnings- og handlingsorientert i måten du jobber på, og at du trives i tett smarbeid med andre. Vi forventer at du har god skriftlig fremstillingsevne og at du bidrar positivt i et godt arbeidsmiljø.

For stillingen gjelder en prøvetid på 6 måneder.

Flere opp lysninger om stillingen får hos prosjektleder Odd Inge Bardal tlf. 902 54 929, e-post odd.bardal@vegvesen.no.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres spesielt til å søke stillingen.

Vi benytter et internettbasert søknadssystem og ber derfor kandidater om å registrere søknad med CV elektronisk via (Søk på jobben) på denne siden. Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.


Søk stilling

Vis flere stillinger: