Faveo Region Øst runder 100

Den 1.oktober tok Faveo Region Øst i mot sin ansatte nr. 100, i Oslo-kontorets lokaler i Fred.Olsensgate 1.

Det ble servert sjampanjebrus og kake, og Siri Solem Walseth ble ønsket velkommen på rød løper av regiondirektør Per Christian Randgaard.

Faveo Region Øst, som omfatter kontorer i Oslo, Tønsberg og Sarpsborg, hadde et rekordår i 2012 med 176 mill. i omsetning.

Til nå er det i 2013 dessuten ansatt 21 nye "faveoritter".

- Vi ser et økende behov for profesjonell prosjektledelse i bygg, anlegg og energisektoren. Dette gjelder alle våre områder både innen prosjektutvikling, prosjektledelse og spesialisttjenester som miljø, usikkerhetsstyring og anskaffelser, sier Randgaard.

Faveo jobber også aktivt med temaet helhetlig prosjektledelse, og ønsker i større grad i fremtiden å være en sentral rådgiver for byggherrer i alle faser av et prosjekt.

- Vi opplever at det er rom for effektivisering av prosjektgjennomføring, slik det også fremgår av arbeidet i regi av Bygg21. Premissene for et godt prosjekt legges tidlig i form av konseptvalg, organisering og valg av gjennomføringsmodell, og vi tror dette i større og større grad vil skille de gode prosjekter fra de middelmådige, sier administrerende direktør Knut Jonny Johansen.