Snart klart for Prosjekt 2013-konferanse

Norsk Senter for Prosjektledelse (NSP) og Den Norske Dataforening (DND) skal gi bort «nøkkelen til suksess» under Prosjekt 2013.

Årets konferanse arrangeres i Trondheim 17. oktober, men åpnes allerede dagen før med et nettverkstreff i samarbeid med NTNUs etter- og videreutdanningsprogram i prosjektledelse.

Temaet for konferansen anno 2013 er «Nøkkelen til suksess», og arrangørene skriver i en pressemelding hva de legger i navnet.

– Nøkkelen til en suksessfull, fremtidsrettet og levedyktig virksomhet innser mange organisasjoner er god prosjektgjennomføring. Prosjektene ligger som en grunnstein i mange virksomheter, og det er gjennom disse at kreativitet og innovasjoner omformes til forretningsmuligheter og verdiskaping.

Årets program er fordelt over 5 strømmer med temaene «Prosjekt, program, porteføljestyring», «Kontinuerlig forbedring», «Prosjekterfaringer i flere perspektiv», «Innovasjon i verdensklasse» og «Hvordan bli bedre? Erfaringer fra det praktiske liv».

Som årets første plenumsforedrag forteller Oslo2022-prosjekteier Eli Grimsby og prosjektleder Simen Olstad om hva det innebærer å drive frem et utredningsprosjekt for vinter OL.

Oslo2022 har over det siste året utarbeidet søknad om statstilskudd og statsgaranti for olympiske og paralympiske vinterleker i Oslo i 2022, og i begynnelsen av september sa Oslos borgere ja til å søke om OL.

Det neste plenumsforedraget står Doktor Aaron Shenhar for.

Shenhar er, ifølge konferansearrangørene, av verdens ledende eksperter innen prosjektledelse, innovasjon og ledelse. Han vil se nærmere på hvordan man kan stimulere til innovasjon gjennom prosjekter, samt hvordan god planlegging av innovasjonsprosessen kan føre til større sjanse for suksess.

Ellers på programmet står innslag som omfatter flere aspekter ved prosjektledelse. Blant annet kan konferansedeltakerne høre avdelingsdirektør i DIFI, Dag Strømnes’s erfaringer med offentlig-privat-samarbeid, samt få en innføring i Bygg 21 av Petter Eiken.

Se hele programmet her.