CF etablerer proffsenter i Tønsberg

Etter et år med kommunal saksbehandling er det endelig klart for etableringen av et rendyrket proffsenter i Tønsberg i regi av Carlsen Fritzøe Handel. Åpning skjer på nyåret.

Proffsenteret på 3000 kvm under tak blir en forlenget arm av CF Sandefjord.

– Vi mener å få Tønsbergs største og flotteste proffsenter. Her kan proffkundene kjøre inn og laste varer under tak, snakke med dyktige proffselgere og kjøre ut igjen. På 3000 kvadratmeter inne og store arealer ute langs Kjelleveien ved utgangen av Slottsfjelltunnelen skal vi betjene eksisterende proffkunder i Tønsbergs-distriktet og være attraktive for nye proffkunder i nordre Vestfold, sier adm. direktør Cato Ness i Carlsen Fritzøe Handel.

– I over et år har vi holdt på med planleggingen av det nye proffsenteret i lokalene til det som en gang huset terminalen til kleskjeden Adelsten. Kommunal saksbehandling har tatt tid, men nå er vi endelig i gang med å realisere planene med ombygging, og planlagt åpning av anlegget på nyåret, legger han til.

Det som vil bli hetende CF Tønsberg, vil i oppstarten bemannes med seks til åtte personer. Noen av byggevarekjedens erfarne medarbeidere flyttes fra CF Sandefjord til CF Tønsberg pluss at det skal rekrutteres nye folk med god kjennskap til byggebransjen og Tønsberg-distriktet.

– Vi ser nå en mulighet til å tette et hull i Tønsberg etter at Zeiner familien solgte sitt varehus til Optimera. Etableringen av CF Tønsberg gjør oss definitivt enda sterkere i vår region og befester vår posisjon som en lokal forankret byggevareleverandør, avslutter Cato Ness.