Umusikalsk konkurs

Nylig konkursrammede Production and Writing står oppført i Brønnøysundregistrene som et selskap innen kjøp, salg og utleie av musikkutstyr. Allikevel hadde de 150 polske håndverkere ansatt da de måtte kaste inn håndkledet.

Ifølge Adresseavisen har Production and Writing oppgitt sommerens konkurs i Pro To Totalentrepriser som årsak til pengeproblemene. Selskapet har derimot ikke kommet med noe krav til Pro To-boet før de selv måtte til skifteretten.

I Brønnøysundregistrene kommer det også frem at selskapet skiftet navn fra Management Midt/Nord Jobb-Link til Production and Writing tidligere i år. Samtidig tok de steget fra et selskap som drev med utleie av personell til et som drev med musikkinstrumenter.

Konkursen blir ikke mer oversiktlig ved at den største kreditoren i Production and Writing er bemanningsbyrået Jobb-Link. Dette selskapet har samme eier som musikkselskapet, og leide ut polske tømrere og malere til Production and Writing.

Bobestyrer Karianne Tilseth Berg innrømmer til Adresseavisen at det er vanskelig å få oversikt over selskapene i konkursen.