Byggutengrenser satser videre

I årsmøtet 18. juni besluttet et stort flertall av medlemmene at de ønsker å videreføre arbeidet i byggutengrenser fra kommende årsskifte.

Betong- og murbransjen er inne i et år der eierne av byggutengrenser tilpasser prosjektets oppgaver til nye utfordringer. De største eierne har bedt om at fellesoppgavene innen ekstern kommunikasjon etableres som langsiktig satsing i en permanent organisasjon der også samarbeid med arkitekter, byggherrer og utvalgte utdanningsinstitusjoner inngår. Arbeidet med å sikre en bærekraftig samfunnsbygging blir et sentral oppgave for det «nye» byggutengrenser som drives videre på den kunnskapsplattformen som er etablert fra starten i 2003.

Det blir et enda mer spisset byggutengrenser som synliggjøres og gjennom resten av året skal det utvikles en klar oppgavefordeling med de øvrige bransjeforeningene og arbeidsgruppene i bransjen. På denne måten effektiviseres bransjearbeidet og nytteverdien for bedriftene skal bli tydeligere.

Detaljer for oppgaver, organisering og finansiering av den videre satsingen er under utarbeidelse og legges fram i et ekstraordinært årsmøte 4. september.