Gausdal Landhandleri åpnet på Jessheim

Gausdal Landhandleri åpnet 13. juni et nytt byggevarehus og det andre i Akershus.

Byggevarehuset ble offisielt åpnet med brask og bram av Ullensakers Ordfører Harald Espelund. Det var utlodning av en bil for fritt bruk i et år, direktesendt radiooverføring av Radio Metro, servering av grillmat, masse gode åpningstilbud med mer.

Områdets proffkunder var invitert til «pre-åpning» kvelden i forveien og Gausdal Landhandleri høstet mange lovord fra både eksisterende og potensielt nye proffkunder. Gausdal Landhandleri hadde 1.400 kunder innom på åpningsdagen.

Gausdal Landhandleri avdeling Jessheim vil være selskapets 12. avdeling, og strategisk viktig i forhold til å posisjonere seg for veksten som skjer i og rundt denne regionen.

Gausdal Landhandleri har en sterk markedsposisjon i forhold til proffmarkedet i Ullensaker. Et nytt byggevareutsalg vil gjøre oss bedre i stand til å konkurrere om forbrukermarkedet i område i tillegg til å forsterke vårt servicekonsept mot proffsegmentet. - Vi har stor tro på at den kraftige veksten og positive utviklingen i og rundt Ullensaker vil fortsette i årene fremover, skriver selskapet i en melding.

Byggevareutsalget er på 2.500 kvm, og det er etablert eget proffsenter.